YTK on uudistanut ilmettään. Uusi ilme on raikas ja helposti tunnistettava, mutta myös yli 25 vuoden historiaa kunnioittava.

Samalla parannamme jäsenpalveluamme selkiyttämällä asiointikanaviamme. Elokuusta alkaen kaikki palvelumme löytyvät yhdestä osoitteesta ytk.fi. Verkkosivustouudistus etenee vaiheittain. Jo nyt pääset tutustumaan sivuston beta-versioon tästä. Uusi sivusto auttaa löytämään tarvitsemasi tiedon helposti ja asiointi sujuu vaivattomasti.

Jatkossakin ansioturvaan liittyvät kassapalvelut tuottaa sinulle Yleinen työttömyyskassa YTK ja täysjäsenyyteen liittyvät palvelut YTK-Yhdistys ry. Kaikkien palveluiden käyttäminen on jatkossa entistä helpompaa, kun tuomme ansioturvapalvelut ja täysjäsenen palvelut yhteisiin palvelukanaviin. YTK-Yhdistyksen palvelukokonaisuuden tunnistat vihreästä t-tunnuksesta.