YTK-Yhdistys lähtee rakentamaan vuotta 2017 tavoitteenaan jokaisen jäsenen pärjääminen työmarkkinoilla. Tulemme järjestämään alueellisia tilaisuuksia, joissa jäsenillä on mahdollisuus kehittää työnhakutaitoja, joilla erottua joukosta.

Kuhunkin tilaisuuteen mahtuu noin sata yhdistyksen jäsentä tapaamaan työnantajia ja henkilöstöpalveluyrityksiä, kuulemaan vinkkejä sekä saamaan valmennusta ja innostusta työnhakua varten.

Viime vuoden tapahtumista saatu palaute oli todella positiivista. Jopa 98 % kävijöistä suosittelisi tapahtumaa kavereilleen. Sama määrä vastaajista koki myös saaneensa tapahtumasta konkreettisia neuvoja työnhakuun.

Tapahtuma-aikataulu:

Helsinki 6.4.

Tampere 17.5

Helsinki 27.9.

Turku 8.11.

Oulu 13.12.

Kerromme uutiskirjeissämme lähempänä ajankohtaa tarkemmat ilmoittautumisohjeet.  Ilmoittautuminen alkaa noin 1 kk ennen tilaisuutta.