Holiday Club Resorts Oy

Holiday Club kevätetu -25 %!

Holiday Club Saimaalla ollaan aina lomalla!
Tarjoamme alkukevään lomat nyt erityisen edullisesti. Hyödynnä etusi ja tule kylpylään rentoutumaan!

Kevään lisäetuna -25 % majoituksesta
Tarjoamme normaalin alennusprosenttinne sijaan 25 %:n alennuksen hotellimajoituksesta Holiday Club Saimaalla. Tarjous on voimassa 5.3.–13.4.2017. Tarjous koskee vain uusia varauksia. Alennus lasketaan päivän majoitushinnasta.

Holiday Club Resorts tarjoaa yhdistyksen jäsenille vuokrattavaksi Suomessa sijaitsevat kohteensa:

Holiday Club Saimaa Hotelli, villas ja loma-asunnot
Holiday Club Tampereen Kylpylä, hotelli ja loma-asunnot
Holiday Club Katinkulta, hotelli, villas ja loma-asunnot
Holiday Club Kuusamon Tropiikki, hotelli, villas ja loma-asunnot
Holiday Club Salla, hotelli ja loma-asunnot
Holiday Club Saariselkä, hotelli ja loma-asunnot

Loma-asuntokohteet: Airisto, Rönnes, Ähtäri, Hannunkivi, Punkaharju, Pyhä, Ruka, Pyhäniemi, Tahko, Himos, Levi, Ellivuori

Alennus on vähintään 15 % Holiday Clubin loma-asuntojen (sis. majoituksen) ja kylpylähotellien päivän hinnoista  (sis. majoitus ja aamiaiset). Ohjeet varauksen tekemiseen ja oma alennuskoodi löytyy OMA+ palvelusta.

Hotellivaraukset tehdään Holiday Club Online -varausjärjestelmän kautta YTK-Yhdistys ry:n kampanjakoodilla.

Loma-asuntovaraukset tehdään soittamalla Holiday Clubin asiakaspalvelunumeroon.

Linkin varausjärjestelmään ja asiakaspalvelun yhteystiedot sekä varauksen yhteydessä tarvittavan koodin löydät kirjautumalla jäsenten OMA+ palveluun.