K1-Katsastajat

Yhdistyksen jäsen voi hoitaa henkilö- ja pakettiauton (alle 3500 kg) katsastuspalvelut jäsenetuhintaan K1 Katsastajat ja K1-Total Oy -katsastusasemilla.  Sopimushinnat ovat voimassa yhdistyksen jäsenille ja saman talouden henkilöille. Maksu käteisellä tai kortilla.

Katsastuspalvelut (henkilö- ja pakettiautot) - 10 %
(Määräaikais-, rekisteröinti- ja muutoskatsastukset, päästömittaukset ja jälkitarkastukset)

Alennus myönnetään aseman normaalihintoihin. Verkkovaraajalle alennus myös jo alennettuihin nettietuhintoihin. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjoihin.

* Päästömittauksia ei tarvitse suorittaa katsastustoimipaikalla, mikäli ne on suoritettu esimerkiksi huollon yhteydessä maksimissaan kolme kuukautta aiemmin. Päästömittaustodistukset esitettävä katsastuksen yhteydessä

** OBD-testi tehdään vm. 2001 ja sitä uudemmille bensiinikäyttöisille autoille.

K1-Katsastusasemat löydät täältä.

Saat edun käyttöösi maksamalla katsastuksen paikan päällä ja esittämällä yhdistyksen jäsentodistuksen (tulosta OMA+ palvelusta). Älä siis maksa katsastustapahtumaa varatessasi aikaa netin kautta.