Keventäjät

Onko tavoitteenasi keventäminen, oman terveyden ja hyvinvoinnin kohentaminen, vai kaipaatko apua terveydentilasi seurantaan?

Keventäjät palvelu tarjoaa yhdistyksen jäsenille - 20 % alennuksen 6 kk ja 12 kk jäsenyydestä.

6 kk - 47,20 € (norm. 59 €)
12 kk - 63,20 € (norm. 79 €)

Jotta voit hyödyntää keventäjät -etua, Sinun tulee tilauksen yhteydessä mainita yhdistyksen kampanjakoodi. Koodin löydät OMA+ -palvelustamme.

Keventäjät palvelu on suosittu terveyden ja hyvinvoinnin palvelu verkossa, joka tarjoaa asiantuntevaa tietoa ja hyödylliset työkalut niin ravitsemukseen, liikuntaan, motivaatioon kuin terveyteen.

Keventäjät -palvelun asiantuntijoiden tuki on tarjolla silloin kun sinä tarvitset. Asiantuntijoitamme ovat

Hanna Partanen, ravitsemusterapeutti
André Heikius, lääkäri
Timo Haikarainen, liikuntavalmentaja
Krista Kupariharju, ruokatoimittaja

Voit valita tavoitteeksi painonpudotuksen tai NollaLinjan, jos tavoitteenasi on pysyä nykyisessä painossa ja haluat ylläpitää ja kohentaa hyvinvointiasi. Lisäksi voit liittää tavoitteeseen terveydentilan parantamisen ja seurata kolesterolisi kehittymistä, verenpainetta tai verensokeriarvojasi.

10 hyvää syytä liittyä Keventäjiin!

1. Vain muutama minuutti päivässä riittää Palvelu on tukenasi juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii, eikä käyttöön kulu kuin muutama minuutti päivittäin.
2. Helpot työkalut Hyödylliset ja helppokäyttöiset työkalut ohjaavat sinua tekemään oikeita valintoja. Saat käyttöösi ruokapäiväkirjan, liikuntapäiväkirjan ja terveyspäiväkirjan.
3. Suomen parhaat asiantuntijat apunasi Suomen parhaat terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijat antavat sinulle asiantuntijaneuvoja ja vinkkejä.
4. Yksilöllinen profiili Saat aloittamista helpottamaan tärkeää tietoa ruokailutottumuksistasi, kuntotasostasi ja terveydestäsi.
5. Tuhansia hyviä reseptejä Pääset hyödyntämään laajaa yli 1500 reseptin arkistoamme, joista näet kalorit ja ravintoarvoympyrän.
6. Voit luoda itse oman reseptin Ainoa palvelu, jossa on sinun on mahdollista luoda itse oma reseptisi. Palvelu laskee suosikki reseptisi kalorimäärän ja ravintoarvot puolestasi.
7. Yhteisö tukenasi Keventäjät on positiivinen ja motivoitunut joukko, joka tukee sinua matkalla kohti yhteistä päämäärää.
8. Motivaatio pysyy yllä Motivaatio-osio tarjoaa materiaalia jokaiselle oman motivaation työstämiseksi. Voit valita sieltä harjoituksia sen mukaan, missä vaiheessa muutosmatkaa olet.
9. Saat ohjausta ja tietoa Hyvinvoinnin neljästä palasesta: Ravitsemuksesta, Liikunnasta, Motivaatiosta ja Terveydestä.
10. Edullinen

Tarkemmat ohjeet Keventäjät -edun hyödyntämisestä löydät OMA+ -palvelusta.