Mindfulness verkkokurssi jäsenetuhintaan 13,95 €

Tutustu erittäin suosittuun Mindfulness menetelmään nyt 10 päivän verkkokurssilla.

Mindfulness menetelmästä on tehty tuhansia tutkimuksia ja sitä hyödynnetään yhä enemmän työpaikoilla, sekä kasvatuksessa kouluissa ja päiväkodeissa.

Menetelmän on todettu lisäävän muun muassa stressinsietokykyä ja kykyä elää paremmin jatkuvassa muutoksessa. Harjoitteiden on todettu ehkäisevän masennusta, auttavan univaikeuksiin, keskittymisvaikeuksiin ja kivunhoidossa sekä helpottavan tunteiden hallinnassa.

Tällä 10 päivän verkkokurssilla opit mistä Mindfulness menetelmässä on kyse ja kuinka voit käytännössä hyödyntää harjoitteita helposti omassa elämässäsi.

Opit:
- kuinka voit helposti rentoutua ja rauhoittaa mieltäsi arjessasi
- keskittymään paremmin ja toimimaan läsnäollen ja tehokkaammin
- avaimet univaikeuksien voittamiseen
- miten voit huolehtia kehostasi paremmin ja helpottaa kipuja
- kuinka hallita tunteita ja ahdistavia ajatuksia

Ja paljon muuta siitä miten voit vahvistaa yksinkertaisin keinoin omaa hyvinvointiasi.

Mindfulness verkkokurssi on 10 päivää kestävä lähtölaukaus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Saat verkkovalmennuksen jonka avulla voit edetä omassa tahdissasi ja silloin kun sinulle sopii. Kurssi on rakennettu helpoksi - seuraat vain ohjeita ja alat voimaan paremmin.

Kurssin ohjaajana toimii Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto.

Palautteita kurssista:

"Kurssi oli huippuhyvä. Suosittelen ehdottomasti kaikille! Ohjeet olivat selkeitä ja niitä oli helppo seurata. Sain todella hienoja työkaluja stressinhallintaan ja muutenkin hyvään oloon. Kiitos!"

"Osallistuin 10vrk:n verkkokurssille ja olen jo suositellut sitä muille. Minulla on ollut pitkään jatkuneita univaikeuksia ja nyt Mindfulness-menetelmä on auttanut."

"Kurssi oli erittäin hyvä ja selkeä. Olen jo suositellut sitä muillekin. Kurssista on ollut paljon hyötyä. Itselläni todettiin paniikkihäiriö muutama kuukausi sitten ja tämä kurssi on vähentänyt sitä."

”Hyvä kurssi. Selkeä ja ytimekäs kokonaisuus. Ohjatut ääniharjoitteet laadukkaita ja selkeitä. Koin että kurssista oli hyötyä. Kurssi antoi työkaluja stressinhallintaan sekä rauhoittumiseen.”

Tarjoamme YTK-Yhdistyksen jäsenille kurssin nyt - 30 % alennuksella.

Saat kurssisi digitaalisessa muodossa ja voit seurata ohjeita tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Maksun jälkeen saat sähköpostin jonka kautta voit kirjautua jäsensivustolle, josta löydät kaikki harjoitteet ja voit alkaa heti harjoittelemaan.

Linkin verkkokurssin tilaamiseen löydät OMA+ palvelusta.