Shell Card Private - yksityishenkilöiden polttoainekortti


Shell Card Private - kortti on monipuolinen ja turvallinen maksuväline, joka käyt maksuvälineenä kaikilla Suomen ja Ruotsin Shell- ja St1 -asemilla. Käytössä yli 1000 aseman huoltamoketjun verkosto. Kortilla voi maksaa kätevästi kaiken autoiluun liittyvän, polttoaineista autokemikaalehihin ja ruokaan. Lisäksi Suomessa on lähes 60 Palvelutankkausasemaa, jolla Palvelumestari auttaa autoiluun liittyvissä tarpeissa kuten tankkaus, öljyn tarkistus ja lasinpesunesteen lisäys.


Korttitiliin voidaan liittää neljä rinnakkaiskorttia, jolloin jokaisella autoilevalla perheenjäsenenllä on oma korttinsa. E-laskussa tilinhoitomaksu 0 €.

 

Lisätietoa hakemisesta ja YTK-Yhdistyksen alennuksesta löydät OMA+ palvelusta. Kortista yleistä tietoa löydät osoitteesta www.shellcardprivate.fi


 

St1 tarjoaa yhdistyksen jäsenille seuraavia korttivaihtoehtoja.


St1 Käteisalennuskortti


Maksuttomalla St1 Käteisalennuskortilla saat alennusta heti yli 400 St1- ja Shell-asemalta Suomessa, kun maksat tankkauksen pankkikortilla, Visa Electronilla, käteisellä tai debitillä.

 

Alennus on asemakohtainen ja voi vaihdella päivittäin. Kortin tilauslinkin löydät OMA+ palvelusta


Polttoainealennuksen lisäksi kortilla on myös muita etuja, jotka on nähtävissä tästä. Lisäksi saat halutessasi polttoaineostoksestasi kuitin kännykkään / verkkopalveluun. Lisää kännykkäkuitista voit lukea www.st1.fi.

 

Huom! Shell express-asemat eivät kuulu alennuksen piiriin