Takaisin töihin - yksilölliset työnhaun tukiohjelmat

YTK-Yhdistys tarjoaa jäsenilleen työnhaun tukiohjelmia yhteistyössä ManpowerGroupin ja Right Managementin kanssa. Ohjelmat on suunniteltu irtisanotuille tai irtisanomisuhan alaisille YTK-Yhdistyksen jäsenille. Ohjelmissa valmennetaan tehokkaaseen ja tulokselliseen työnhakuun, ja niiden tavoitteena on osallistujan nopea sijoittuminen takaisin työmarkkinoille.

Takaisin töihin -ohjelmien kestot ovat vaihtoehtoisesti 2, 3 tai 6 kk ja niihin voivat osallistua vain YTK-Yhdistyksen jäsenet.

Katso Takaisin töihin -esittelyvideo

Ennen yhteydenottopyynnön jättämistä tutustu Osallistujan ohjelmakuvaukseen alla olevasta linkistä. Kuvauksesta selviää tarkemmin valmennuksen sisältö ja hinnat.

Täytä alla olevan linkin kautta yhteydenottopyyntö mikäli

• olet työntekijä ja haluat että ManpowerGroup ottaa sinuun yhteyttä oman uudelleen työllistymisesi tukemiseksi

• olet työnantajan edustaja ja haluat kuulla lisää siitä, miten voit hyödyntää jäsenetua omassa organisaatiossasi