LähiTapiola on vakuuttanut YTK-Yhdistys ry:n jäsenet vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Vakuutuksesta voit hakea korvausta vapaa-ajalla sattuneiden tapaturmien hoitokuluihin ilman omavastuuta.

• tapaturman hoitokuluja enintään 3 000 euron määrään asti (yhtä tapaturmaa kohden)
  • haittakorvaus kertakorvauksena enintään 30 000 euroon asti
  • kuolemantapauskorvaus 10 000 euroa

Lisätietoa vakuutuksesta ja tarkat vakuutusehdot löydät täältä

Jäsenten kokemuksia:

"Loukkasin jalkani syksyllä ja olen siitä vieläkin sairauslomalla vakuutus on korvannut kiitettävästi kaikki hoitokulut ja saan käydä fysioterapeutilla korkeintaan 10 kertaa. Tämä vakuutus on ollut suuri etu. SUURI KIITOS SIITÄ TEILLE!"

"Minulle sattui palovamma vapaa-ajalla. Hoitoon määrätyt ns. hoealevyt olivat todella kalliita muiden hoitotarvikkeiden lisäksi. Sain korvauksen ostamistani hoitotarvikkeista  erittäin nopeasti lähetettyäni  korvaushakemuksen ja kuitit vakuutusyhtiöön."

"Lähetin korvaushakemuksen netissä, johon liitetiedostona skannasin kuitit. Viikon päästä tuli salainen viesti, jossa kerrottiin korvauspäätöksestä. Olen oikein tyytyväinen palveluun, varsinkin kun vakuutuksessa ei ole omavastuuta."