LIITTYMINEN

YTK-Yhdistys ry:n jäseneksi voi liittyä Yleinen työttömyyskassa YTK:n jäsen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Pelkkä yhdistyksen jäsenyys ei ole mahdollinen.

Yhdistyksen jäsenyys tarjoaa runsaasti lisäturvaa. Jäsenmaksuun sisältyy automaattisesti oikeusturvavakuutus laittoman irtisanomisen varalle ja tapaturmavakuutus vapaa-ajalle. Kun liityt heti alat kerryttää oikeusturvavakuutuksen edellyttämää 6 kk:n jäsenyysaikaa.

Vuoden 2014 alusta lukien yhdistyksen jäsenet saavat myös puhelimitse oikeudellista neuvontaa työsuhdeasioissa.

Mikäli olet jo Yleinen työttömyyskassa YTK:n jäsen, riittää, että täytät yhdistyksen liittymislomakkeen.

Mikäli et vielä ole jäsenenä Yleinen työttömyyskassa YTK:ssa, voit liittyä sekä kassaan että yhdistykseen samalla kertaa täyttämällä työttömyyskassan liittymislomakkeen.

Liittymislomakkeen ja vakuutusehdot voit tilata myös toimitettavaksi postitse. Täytä esitetilaus -lomake tai soita numeroon 02 760 7630.

Täytetyn liittymislomakkeen voit toimittaa postitse; YTK-Yhdistys ry, Teollisuuskatu 4, 32200 Loimaa

Jäsenyys alkaa aikaisintaan siitä päivästä, kun liittymislomake saapuu YTK-Yhdistykselle.