Tietoa YTK Yhdistyksestä

YTK-Yhdistys ry on perustettu vuonna 2006 tuottamaan jäsenilleen perusturvaan ja arkipäivään liittyviä etuja. Jäsenmäärä on kasvanut tasaisesti ollen nyt yli 120 000. Jäseneksi pääsevät kaikki Yleinen työttömyyskassa YTK:n jäsenet.

Vuoden 2017 kalenterivuosimaksuun (19 €) sisältyy automaattisesti oikeusturvavakuutus laittoman irtisanomisen varalle ja tapaturmavakuutus vapaa-ajalle. Vakuutuksenantajana toimii LähiTapiola. Lisätietoa vakuutuksista ja vakuutusehdoista löydät vakuutusosiosta.

Yhdistyksen jäsenet saavat lisäksi oikeudellista työsuhdeneuvontaa puhelimitse pelkän puhelinmaksun hinnalla. Palvelu on toteutettu yhteistyössä OpusLex -asianajoverkoston kanssa.

Vuoden 2017 aikana yhdistyksen jäsenille tarjotaan jäsenetuhintaista työnhaun verkkovalmennusta yhteistyössä Cimson Koulutuspalveluiden kanssa. Lisäksi yhdistys tarjoaa jäsenilleen työnhaun tukiohjelmia yhteistyössä ManpowerGroupin ja Right Managementian kanssa.  Lisätietoa kohdasta jäsenedut.

Seuraavat yhteistyökumppanimme tarjoavat jäsenille rahanarvoisia etuja: Best Western, F-Secure,  Holiday Club, Keventäjät, K1-Katsastajat, Kylpylähotelli Kuntoranta, LähiTapiola, Mindfulness -verkkokurssi, Naantalin Kylpylä ja Ruissalon Kylpylä, St1 ja Vierumäki.

Sivuston työsuhdetietoa -osiosta löydät tiiviisti kerrottua tietoa työsuhteisiin liittyvistä perusasioista kuten työsopimus, työaika, palkanmaksu, lomautus, työsuhteen päättäminen jne. Osiosta löydät myös Asianajotoimisto Teperi & Co:n tekemiä työoikeusvideoita.

Yhdistys palvelee jäseniään arkisin puhelimitse numerossa 02 760 7630. Muina aikoina meille voi lähettää sähköpostia tai viestin palautelomakkeella.