Yhteistyökumppanit

YTK-Yhdistyksen yhteistyökumppaneita ovat Yleinen työttömyyskassa YTK, Lähivakuutus sekä Opuslex.

Yleinen työttömyyskassa YTK

YTK:n tavoitteena on tarjota eri alojen työntekijöille ansiosidonnaisen työttömyysturvan kustannustehokkain ja palveluiltaan paras hoitomalli, joka samalla tukee työelämän joustavuutta ja hyvää työllistymistä.
Katso yhteystiedot täältä

LähiTapiola

LähiTapiola tarjoaa YTK-Yhdistys ry:n jäsenille oikeusturva- ja tapaturmavakuutuksen. Jäsenten on myös mahdollista hankkia lisäetuja keskittämällä vakuutuksensa LähiTapiolaan
Katso yhteystiedot täältä

Opuslex

YTK-Yhdistys tekee yhteistyötä OpusLex-asianajoverkoston kanssa. Verkostoon kuuluu 22 itsenäistä asianajotoimistoa ympäri Suomen.
Katso lisätiedot

Jäsenetujen tarjoajat

Yhdistyksen jäsenenä Sinulla on jäsenmaksuun sisältyvien vakuutusten lisäksi mahdollisuus hyödyntää muita yhdistyksen tarjoamia jäsenetuja.
Katso lisätiedot